Bijzondere kazen !

Wij bieden continu een ruime keus in bijzondere kazen. Deze kazen komen uit verschillende landen bv België, Frankrijk enz. Deze groep kazen is heel geschikt om uw kaasplank bijzonder te maken, kennis op kaasgebied uit te breiden, enz.

Dit zijn partijkazen en verschillen dus steeds van week tot week. Hier koopt u exclusieve soorten voor € 9,95 p. kilo. Informeer u voor aankoop ter plaatse !

Een selectie van onze bijzondere kazen

Proosdij is een kaas van ongeveer 1 jaar oud. Heeft een brossig zuivel, is pikant met een zoetige achtergrond. Lekker op pasta’s maar ook een mooie soort voor op uw kaasplankje. Een prima vervanger voor Parmesaanse kaas.

Hollandse gatenkaas (Maasdam) is een Hollandse variant van Emmentaler. Mild, romig en zoet. Wordt ook veel gebruikt in fondues.

Hollandse gatenkaas Caractere is een gerijpte variant van bovengenoemde soort. Daardoor smaakt de kaas krachtiger.

Franse Emmentaler. Regelmatig aangeboden. Vers van het mes.

Trappistenkaas, kloosterkaas e.d. hebben een romig zuivel en een aangenaam krachtige smaak en geur. Combineert heel goed met bier. Een aanrader voor op uw kaasplank.  Wij bieden u hierin een ruim aanbod van mildere tot gerijpte soorten.

bergkazen zijn kazen met een stevig zuivel en een krachtige smaak. Verschillende modellen en smaken worden aangeboden.

Natuurkaas bieden wij partijmatig aan. Vaak zijn er 2 of 3 soorten. Ter plaatse kunt u natuurlijk proeven. Ook voor € 9,95 per kilo !

boerenkaas jong t/m oud

boeren gatenkaas/gruyere

boeren kruiden diverse


Kaas bestellen?