Overige produkten

Onze mosterd dille-saus is heerlijk bij een broodje kaas, bij beenham, door de salade, als dipsaus bij stukjes wortel of komkommer, als basis van marinade voor vlees… de mogelijkheden zijn eindeloos!

Roomboter of ‘Echte Boter’ van Royal VIV Buisman. A1-kwaliteit. De boter een half uur voor gebruik uit de koelkast nemen. Het smeert en smaakt dan beter. www.vivbuisman.nl

Scharreleieren worden door ons rechtstreeks van de boerderij ingekocht. Hierdoor zijn onze scharreleieren altijd kakelvers. Wanneer zijn eieren vers ? Als de dop na het koken vast zit of voor het bakken de dooier stevig is. Wij vinden het fijn als u uw lege doosjes weer inlevert voor hergebruik.

Geraspte kaas is een mengsel van allerlei stukjes kaas. Ook geschikt voor eenvoudige fondues, pizza en pasta etc.

Gesneden kaas leveren we op bestelling in diverse leeftijden in kiloverpakking. gebruikt u grotere hoeveelheden (bv horeca), informeer naar onze kwantumkorting.

Smeerkaas van ERU Holland

ERU Goudkuipje de vertrouwde smeerbare kaas van ERU is gemaakt van goede kwaliteit Goudse kaas. Roomzacht van smaak. Is verkrijgbaar in 6 verschillende smaakvarianten, een rijk en gevarieerd smaak aanbod voor op de cracker en op de boterham.

ERU Balans

ERU Balans is een magere smeerkaas met een vleugje yoghurt. Roomzacht en lekker fris van smaak. Verkrijgbaar in 7 smaakvarianten. Smeer op je cracker of boterham of gebruik onze light smeerkaas als basis voor een frisse pastasaus.

 

ERU specialiteitskazen

ERU specialiteitskazen zijn romig en gemaakt van de beste kaassoorten. Mild en romig met een toegankelijke smaak. verkrijgbaar in 4 smaakvarianten: Crème de Brie, Chèvre doux, Crème au Bleu en à la Truffel

 

 

Roombrie v/d Mat, vers gesneden.

 


Kaas bestellen?