Vacature Hoogeveen

Vacature verkoper m/v

Met een klantgerichte instelling die van aanpakken weet ben je samen met het team verantwoordelijk voor het succes van de winkel. Een mooie en een uitdagende taak waar jou commerciële ideeën over hoe je klanten het beste aan je kunt binden goed tot zijn recht komen.

Maar ook kunt rekenen op de betrouwbaarheid van onze succesvolle winkelformule. En in de toekomst bestaat de mogelijkheid om je verder te gaan ontwikkelen.

 

Werken bij Kaasgroothandel Koekoek BV

Kaasgroothandel Koekoek BV is een familiebedrijf dat al 40 jaar bestaat. Onze activiteiten omvatten voornamelijk de levering van kaas aan de eigen franchiseformule ‘Kaaspakhuis’. Met 12 winkels zijn wij inmiddels een bekende winkelformule. Voor onze bestaande winkel in Hoogeveen zijn wij op zoek naar een gemotiveerde, vriendelijke en representatieve fulltime verkoper m/v.

 

Wat ga je doen!

Als verkoper draai je volop mee op de winkelvloer! Je werkt in een klein team en vindt het leuk om klanten te adviseren en enthousiast te maken voor onze producten. Met een gedegen werk- en denkniveau zorg je ervoor dat je al het werk in en om de winkel soepel laat verlopen.

 

Kijk hier voor de uitgebreide profielschets!

 

 

 

Vragen?

Neem dan contact op met:

Hilco van Reenen

06 11 78 41 27

hjvanreenen@kaaspakhuis.nl

Interesse?

Denk je dat deze vacature iets voor je is? Stuur je motivatie en cv naar hjvanreenen@kaaspakhuis.nl

Adres winkel

Kaaspakhuis Hoogeveen

Het Haagje 46

7906 AB Hoogeveen